Werken bij HAAGEN

490x1-red-rule

HAAGEN is wereldwijd toonaangevend op het gebied van brand- en veiligheidstrainingsmiddelen. Alles wat we doen staat in het teken van het ontwikkelen en produceren van innovatieve trainingsmaterialen die onze klanten in staat stelt om zich voor te bereiden op de risico’s van hun werk.

We werken met ruim 80 medewerkers en leveren onze producten o.a. aan hulpverleners zoals brandweer en politie, ziekenhuizen, bedrijfshulpverleningorganisaties, petro chemie, offshore, luchthavens, industriële bedrijven, defensie en andere overheden.

HAAGEN is een informeel bedrijf waar je alle vrijheid krijgt om in je carrière keuzes te maken die passen bij je wensen. Wij zoeken enthousiaste collega’s die vakbekwaam zijn en een ‘hands-on’ mentaliteit hebben. Flexibele, enthousiaste doorzetters die hun verantwoordelijkheden kennen. We maken graag kennis met talentvolle mensen die zichzelf willen ontwikkelen.

Zien we jou binnenkort?

Benieuwd wat we jou te bieden hebben? Kijk dan snel welke vacatures er in jouw vakgebied beschikbaar zijn. Geen geschikte vacature gevonden? Je open sollicitatie is van harte welkom via jobs@haagen.com.

490x1-red-rule

VACATURES

Zet de eerste stap in de richting van een uitdagende carrière bij HAAGEN en solliciteer op onderstaande vacatures.

Op dit moment zijn wij op zoek naar een:

ENGINEER INSTALLATION (M/V)

Als Engineer Installation ben je de spil tussen opdracht en uitvoering en lever je een belangrijke bijdrage aan het projectresultaat. Je maakt installatieberekeningen en werkt tekeningen en materiaalspecificaties uit in Autocad. … meer

490x1-red-rule

OPEN SOLLICITATIES

Heb je onze actuele vacatures bekeken en zie je jezelf als één van onze nieuwe collega’s, maar zit de juiste vacature er nu niet tussen? Laat ons dan weten wie je bent en op welk werkgebied jouw kwaliteiten liggen. We komen graag met je in contact, dus stuur ons gerust een email!

490x1-red-rule

STAGE/AFSTUDEREN

Ben je op zoek naar een (technische) stage of een afstudeeropdracht met afwisseling en veelzijdigheid in een goede werksfeer en dit in een sterk groeiend dynamisch bedrijf? Studeer je momenteel aan een universiteit, hogeschool of volg je een beroepsopleiding in een technische richting? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Laat iets van je horen via ons emailadres jobs@haagen.com.